CULINAIRE ROME REIS: 6 T/M 9 MAART

CULINAIRE ROME REIS: DE ULTIEME CITYTRIP VOOR FOODIES!

Ontdek de smaakvolle geheimen van Rome, de culinaire hoofdstad van de wereld! Ben je klaar voor een onvergetelijke 4-daagse culinaire city trip? We nemen je mee op een gastronomisch avontuur door de charmante straten van deze prachtige stad, waar het zindert van geschiedenis, eten en drinken.

Stel je voor: het zonovergoten Rome, met zijn eeuwenoude architectuur en levendige sfeer. Maar tijdens je reis ga je niet vooral bezienswaardigheden bewonderen. Je gaat de verborgen juweeltjes van de Italiaanse keuken ontdekken! Samen met je culinaire gidsen Simon en gepassioneerde chefkok Robert leer je de geheimen van de authentieke Italiaanse gerechten. Van krokante pizza en perfecte pasta tot pittige espresso en smeuïge gelato.

Natuurlijk bezoeken we met vinoloog Robert ook een wijnmakerij. Daar gaan we wijn proeven, gevolgd door een heerlijke Italiaanse lunch.

Carbonara 2
Cappuccino

De culinairste citytrip naar Italië

Voor de echte Italië liefhebber zoals jij hebben Simon en Robert een speciale gastronomische stedentrip ontworpen van 4 dagen. We vergeten alle dagelijkse beslommeringen en stappen met z’n allen in de Italiaanse food-bubbel. We gaan veel proeven: van streetfood tot trattoria. Van ochtend-espresso tot late-night-limoncello gaan we voor je regelen!

Deze groepsreis naar Italië is voor iedereen die zich onder wil dompelen in de Italiaanse eetcultuur. Om in de stemming te komen krijg je direct bij inschrijving gratis de online wijn workshop met Robert en de pizza workshop met Simon. Als je wilt kun je natuurlijk eerder naar Rome of wat langer blijven. Het maximum is 12 deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Wie zijn wij

Wie nemen jou mee in dit culinaire avontuur?
Robert Portret Vierkant
Robert Verweij

Eigenaar TeesT

Chefkok en vinoloog Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok bij RTL4.


Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt. Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.

Simon Portret Vierkant
Simon Giaccotto

Eigenaar Viva la Pizza / Pizza Store

Simon had tot 2008 een groot en succesvol IT-bedrijf maar zijn Italiaanse roots bleven kriebelen. Hij maakte van zijn obsessie z’n beroep en startte in 2008 z’n luxe pizza cateringbedrijf “Viva la Pizza“.

Als gedreven auto-didact met dagelijks pizza-uitdagingen verdiepte hij zich in de wetenschap achter pizza. Zijn enorme kennis wilde hij graag doorgeven, dus na een broodcursus bij TeesT, stelde hij Robert voor een pizzacursus te starten. Dit werd een groot succes. Daarna volgde ook pizza workshops, z’n boek “De Pizzabijbel” en de webwinkel Pizzastore.

Simon heeft duizenden mensen beter pizza leren bakken. We vinden het gaaf dat hij zijn ervaring en passie met jou wil delen in onze workshops en cursussen over pizza bakken. Daarnaast verzorgt Simon de Culinaire Citytrip naar Rome. Hij heeft voor jou vast wat pizza tips en pizza recepten.

Meer informatie en de mogelijkheid om te boeken vind je op de site van TeesT

Ga naar TeesT